NST

Neuro Structurele integratie Therapie of kortweg NST

Deze dynamische behandelwijze, ontstaan uit de BOWEN therapie zorgt voor een uitgebreide reorganisatie van de musculatuur van het lichaam met als gevolg een langdurige verlichting van pijn en dysfunctie , alsmede een toename van energie.

NST is een zachte weefseltechniek, geschikt voor alle leeftijden, om spieren en fascia te ontspannen op een veilige manier. Gaande van acute tot chronische klachten, emotionele en orgaan problemen tot energietekorten (vermoeidheid).

De behandeling bestaat uit een “rol”beweging over spier, ligament of zenuw. Druk en rust spelen hier een grote rol en wisselen naargelang de behandeling. NST zorgt ervoor dat het lichaam een “krachtige” verandering ondergaat in musculo-skeletale en viscerale systeem.
Eigenlijk is het een “resetting “ van het ganse lichaam. Het lichaam keert als reactie op de behandeling terug naar zijn gezonde balans. Het evenwicht tussen spieren zorgt voor een “normalisatie” van schedel, kaakgewricht, wervelkolom en bekken .

Na drie, vier behandelingen treedt er een langdurige verbetering op. De behandeling duurt tussen twintig en veertig minuten.

Voor meer uitleg en uitgebreide toepassingen kan u de volgende website bekijken: www.nsthealth.com.